Horeca

Mijn ervaring

Opleiding

Horecaondernemer / -manager

werkervaring

+5 Jaar

Horeca eigenschappen

sociaal, teamplayer, stressbestendig …

Opleiding

 

Naam opleiding:

Horecaondernemer / -manager

Niveau:

MBO niveau-4

Datum Studie:

2014 – 2018

School:

De Rooi Pannen te Eindhoven

Diploma:

Diploma behaald
Sociale Hygiëne

Omschrijving:

Deze opleiding heeft mij opgeleid tot een leidinggevende voor de horecabranche. Door middel van de vele praktijkgerichte opdrachten die ik tijdens deze opleiding heb gehad heb ik ook een stukje ervaring erbij gekregen als horecamanager. Tijdens deze opleiding heb ik ook diverse stages gedaan binnen de verschillende takken van de horecabranche.
Onder het kopje stage ziet u mijn eindstages.

 

Stage

 

Naam bedrijf:

Carlton Beach

functie:

Banqueting manager

Datum Stage:

08-2017  tot 12-2017

omschrijving:

Tijdens mijn stage als banqueting manager was ik verantwoordelijk voor de conferentie zalen en op de dag van de conferentie ook contactpersoon tussen de gast en het hotel.

 

 

 

 

 

Naam bedrijf:

maison van den Boer

Locatie

Afas Circustheater

functie:

Party Manager

Datum Stage:

01-2018 tot 05-2018

omschrijving:

Als partymanger was ik verantwoordelijk voor de verschillende barren die zich in het pand bevonden. Hierbij kun je denken aan de barren van de foyer maar ook die van de artiestenfoyer was hier onderdeel van.  

Ervaring

 

 

Naam bedrijf:

Albron

Locatie:

Kempervennen

functie:

Floormanager in opleiding

Werkzaam:

15-02-2020  tot heden

omschrijving:

Floormanager in opleiding is te vergelijken met floormanager.
Het takenpakket dat hierbij hoort is dan ook verantwoordelijke op de operationele vloer.  

 

Rede stop:

 Ontslagen wegens coronacrissis

 

 

 

 

Naam bedrijf:

Libema

Locatie:

Vakantiepark Beekse Bergen

functie:

1ste medewerker bediening

Werkzaam:

01-05-2019 tot 31-01-2020

omschrijving:

Als 1ste medewerker bediening was ik verantwoordelijk voor het personeel op de vloer, maakte ik rooster, deed ik bestellingen, en een stukje administratie was hierbij van toepassing. 

 

Rede stop:

 Werk voldeed niet aan de verwachtingen.

 

 

 

 

Naam bedrijf:

Efteling

Locatie:

diverse locaties in het park en golfbaan

functie:

junior gastheer

Werkzaam:

01-05-2015 tot 01-05-2019

omschrijving:

Als junior gastheer stond ik op verschillende locaties binnen het park. Deze locaties waren fastservice gericht en varieerde van het broodje Unox tot een puntzak friet. In het park waren snel gasten helpen en de kwaliteit zeer belangrijk. De werkzaamheden bij de golfbaan bestonden uit bedieningswerkzaamheden in het restaurant. Hier was ook een stukje banqueting bij betrokken.

 

Rede stop:

 Wegens de volgende stap in mijn loopbaan 

 

 

 

Naam bedrijf:

Prinsenhof

functie:

Medewerker bediening

Werkzaam:

10-02-2014 tot 30-04-2015

omschrijving:

Mijn werkzaamheden bij het prinsenhof waren alle gasten voorzien van een dranken en eventueel diverse hapjes op diverse feesten en partijen.

 

Rede stop:

 volgende stap in mijn loopbaan 

 

 

 

Naam bedrijf:

Hutten Catering

Locatie:

’t Boshuys 

functie:

Medewerker bediening

Werkzaam:

05-05-2013 tot 05-02-2014

omschrijving:

Mijn werkzaamheden als medewerker bediening bestonden uit de gasten voorzien van eten en drinken. 

 

Rede stop:

 Ontslag wegens geen werk

 

 

 

Naam bedrijf:

Easy BBQ

Locatie:

’t Boshuys 

functie:

Weekendhulp

Werkzaam:

05-05-2012 tot 05-05-2013

omschrijving:

Als weekendhulp hielp ik mee in het gereed maken van de bestellingen. Dit houd in het inpakken van het food en non-food. Verder had ik ook werkzaamheden in de afwas en ging ik mee op locatie voor diverse BBQ’s

 

Rede stop:

 Seizoenswerk gestopt wegens geen werk

 

eigenschappen

leidinggevende eigenschappen

* Stressbestendig
* Flexibel
* IJverig
* praktisch 
* Zorgzaam
 

collegiale eigenschappen

* Behulpzaam
* Samenwerkend
* Doorzettend
* Gemoedelijk

 

 

Persoonlijke eigenschappen

* Aanpassend
* Creatief
* Kalm
* Leergierig
* Rustig